page_banner

производи

 • ПВЦ обложена жица шарена жица со дијаметар 0,8mm-4mm

  ПВЦ обложена жица шарена жица со дијаметар 0,8mm-4mm

  мин.Со цел: 1 кутија
  Пристаниште: Тијанџин, Кина
  Производствен капацитет: 200 тони/месец
  Услови на плаќање: L/C, T/T
  Материјал: Пластична обложена железна жица
  Облик на пресек: Рамен
  Апликација: Градежна жица мрежа, заштитна мрежа, оградна мрежа, кафези
  Тип: Челичен калем
  Широко во ширина: 2 мм
  Површински третман: ПВЦ обложен
 • Извртена жица за врски со рамна жица за сечење 30m 50m 100m

  Извртена жица за врски со рамна жица за сечење 30m 50m 100m

  мин.Со цел: 1 кутија
  Пристаниште: Тијанџин, Кина
  Производствен капацитет: 200 тони/месец
  Услови на плаќање: L/C, T/T
  Материјал: Пластична обложена железна жица
  Облик на пресек: Рамен
  Апликација: Градежна жица мрежа, заштитна мрежа, оградна мрежа, кафези
  Тип: Челичен калем
  Широко во ширина: 2 мм
  Површински третман: ПВЦ обложен
 • Леб за миленичиња Извртени врски Жица 8cm 10cm Поддршка приспособена

  Леб за миленичиња Извртени врски Жица 8cm 10cm Поддршка приспособена

  мин.Со цел: 1 кутија
  Пристаниште: Тијанџин, Кина
  Производствен капацитет: 200 тони/месец
  Услови на плаќање: L/C, T/T
  Материјал: Пластична обложена железна жица
  Облик на пресек: Рамен
  Апликација: Градежна жица мрежа, заштитна мрежа, оградна мрежа, кафези
  Тип: Челичен калем
  Широко во ширина: 2 мм
  Површински третман: ПВЦ обложен
 • Рамна извртена жица за постројка за поддршка 20m-100m Должина

  Рамна извртена жица за постројка за поддршка 20m-100m Должина

  мин.Со цел: 1 кутија
  Пристаниште: Тијанџин, Кина
  Производствен капацитет: 200 тони/месец
  Услови на плаќање: L/C, T/T
  Материјал: Пластична обложена железна жица
  Облик на пресек: Рамен
  Апликација: Градежна жица мрежа, заштитна мрежа, оградна мрежа, кафези
  Тип: Челичен калем
  Широко во ширина: 2 мм
  Површински третман: ПВЦ обложен