МТЈС-3
МТЈС-1
МТЈС-2

производ

Воведува напредна меѓународна технологија на производство и висококвалитетни суровини за пакувањето производи.

нашата фабрика

 • фабрика (4)

  фабрика (4)

 • фабрика (7)

  фабрика (7)

 • Фабрика

  Фабрика

 • фабрика (1)

  фабрика (1)

 • фабрика (3)

  фабрика (3)

 • фабрика (5)

  фабрика (5)

 • Anping Maituo Metal Wire Mesh Co., Ltd. започна со работа во 2009 година и фабриката има 10-годишно искуство во производството, таа стана брилијантна ѕвезда во констелацијата со жичана мрежа.

  Основана

  Anping Maituo Metal Wire Mesh Co., Ltd. започна со работа во 2009 година и фабриката има 10-годишно искуство во производството, таа стана брилијантна ѕвезда во констелацијата со жичана мрежа.

 • Специјализирана е за производство и извоз на диверзифицирана жичана мрежа, вклучувајќи декоративна жичана мрежа, жичана мрежа од нерѓосувачки челик, хексагонална жичана мрежа, проширена метална мрежа...

  Производство

  Специјализирана е за производство и извоз на диверзифицирана жичана мрежа, вклучувајќи декоративна жичана мрежа, жичана мрежа од нерѓосувачки челик, хексагонална жичана мрежа, проширена метална мрежа...

 • Нашите производи се извезуваат во Кореја, Јапонија, САД, Африка, Европа и земјите од Југоисточна Азија во големи количини.

  Извезено

  Нашите производи се извезуваат во Кореја, Јапонија, САД, Африка, Европа и земјите од Југоисточна Азија во големи количини.

Вести
за нас
околу02

Anping Maituo Metal Wire Mesh Co., Ltd. започна со работа во 2009 година и фабриката има 10-годишно искуство во производството, таа стана брилијантна ѕвезда во констелацијата со жичана мрежа.Специјализирана е за производство и извоз на разновидна жичана мрежа, вклучувајќи декоративна жичана мрежа, нерѓосувачка жичана мрежа, хексагонална жичана мрежа, проширена метална мрежа, перфорирани метални лимови, заварена жичана мрежа, ограда од жица, подвижна лента, хексаголна челична мрежа и сидро, и други жични мрежи серии.Не постои замена за највисок квалитет.

Гледај Повеќе